B&O`s utstillingsrom på fabrikken i danmark
Vel bilde er tatt med mobilen for jeg hadde ikke kamera med meg akkurat da desverre:( så bilde e jo ikke d beste, men æ syntes nå d va litt kult så:)
Utstyr
  • Sonyericsson K550i
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger190
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280343} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Michael H.

Jeg skal bli lit forsiktigere med kommentarer, synes jeg. Men, det er vanskelig for meg. Bildet virker i det hele tatt lit uskarp, men det er muligvis kompresjonseffekten (RAW-->JPEG). Eller har du tatt foto uten stativ med lit for langt tid? I tillegg skulle jeg har prøved å ta en mer symmetrisk perspektive. Hvilken blende har du tatt? Og - har du kjøpt noe utstyr fra B&O? :-)
Kristof W.

hehe bilde er tatt med mobiltelefonen min for jeg hadde ikke med meg kamera så derfor er det så dårligt:)
Erling K.

Jo, bildet er kult, interessant for oss som er intressert i radio og Hi-Fi. Og jo, bildet er litt uskarpt. Men det kan komme av støv og skitt på objektivet så vel som det at det er tatt med et mibilkamera. Kanskje kan det forbedres i PhotoShop?

Jeg synes foresten at kommentatorer bør lese litt mere av det fotografene skriver under bildene sine. Der kan det ofte ligge nyttig informasjon om hvordan bildet ble tatt, som kan være nyttig å vite når bildet skal kommenteres. I dette tilfelle har kommentator nr. 1 ikke fått med seg at bildet er tatt med et mobiltelefonkamera. Dette kan forklare den dårligere kvalitet på bildet.

Hilsen Erling
Michael H.

Unnskyld Erlen, at jeg ikke kjenner alle mobiltelefoner med type og så videre. Viste ikke at man kan utstille her også bilder fra mobilkamera. Men jeg er helt nytt her. Tenkte ikke at noen blir så rasende grunnet min kommentar. Men du kan roe ned, jeg skal ikke skrive mer kommentarer. Blupp. Men din forslag å forbedre dette bildet med photoshop, er jo bare tull, eller?

Erling K.

Kjære Michael Heese!

Jeg var ikke rasende da jeg skrev denne kommentaren. Det var ikke meningen å gi inntrykk av å være sinna. Det som jeg skrev var ment som et råd om å lese mer nøye det som som vedkommende fotagraf hadde skrevet. Det kunne gi nyttige opplysninger om bildet. Hvis dette kunne oppfattes som at jeg var rasende, så beklager jeg.

Det er jo ikke så ofte at det blir lagt inn bilder her inne som er tatt med mobiler og andre enkle kameraer, så jeg skjønner at du forventet at dette var tatt med et speilrekleks.

Kommentarer til bilder her inne må du skrive så mye du bare vil. Ved nærmere kikk på dette aktuelle bilde skjønner jeg nå at det ikke er så mye å gjøre med dette i PhotoShop.

Håper at du ikke er sint på meg!

Med vennlig hilsen Erling Koppen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu